Bestaan geesten?

Bestaan er geesten? Daar zijn de meningen over verdeeld. Er is een groep mensen die het een grote onzin vindt en zij willen er niets over horen. Zij vinden dat het maar bedrog is en dat mensen dingen zien die er niet zijn en zij geloven er niet in. Maar er is ook een groep mensen die er wel in wil geloven. Zij zien bijvoorbeeld geesten van overleden personen of wanneer zij een dierbaar iemand verliezen komt er een geest bij. Zij kunnen contact maken met de geesten en sommige mensen geloven hier heel sterk in. Echter zijn er ook mensen die niet zo goed weten wat zij nu moeten geloven. Ze horen wel eens verhalen die contact met een geest hebben gehad waarvan ze denken kan dat echt?

Sommige mensen kunnen heel geloofwaardig vertellen en dan is het maar de vraag of je het gaat geloven of niet. Het gaat er om dat je er in kunt geloven, maar het hoeft niet. Het is veel wisselend wat mensen denken en veel mensen die er in geloven maken dat niet bekend omdat ze bang zijn voor de reacties van anderen. Je kunt dus zelf een antwoord geven of geesten bestaan, het ligt er aan of je er in gelooft of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>